MUV! FEST.
MUV! FEST
9-10 novembre 2018
MUV! FEST
9-10 novembre 2018
MUV! Circuito Música Urbana València és un festival que té com a objectiu el desenvolupament de la música en directe a l’espai urbà, amb la intenció de ser un projecte itinerant que cada any arriba a diferents barris de la ciutat, promocionant l’escena musical i fomentant la seua diversitat i creativitat.
El projecte sorgeix de la col·laboració de diferents persones i col·lectius vinculats al sector i a la cultura de la música i està gestionat per l’Associació Cultural Música Urbana de València.
El Festival MUV! desenvoluparà la seua IV edició en el Espai d’arts vives La Muntant i el Centre d’Innovació social Las Naves. Com en cada edició aquest projecte s’instal·la en diferents districtes i espais culturals de la ciutat de València amb la idea d’acostar la creació musical a diferents públics.
El festival compta amb una programació de concerts, zona gastronòmica i activitats infantils MUV! KIDS.
DIVENDRES 9
Obertura de portes 19:30 h
\\ZONA CONCERTS\\
NES – 20:30 h
JAMES & BLACK – 23:00 h
DISSABTE 10
Obertura de portes 11:00 h
\\KIDS MUV!\\
ZONA DE JOCS – Durant tot el matí
BIG BAND kids – 11:30 h
MOS TEATRE – 12:30 h
EVA ARMISÉN & MARC PARROT – 13:30 h
MUV! YORK TALLER DE STENCIL LEXUS – 15:30 h
\\ZONA CONCERTS\\
CATA CERVESA TYRIS AMB MARIDATGE- 18:00 h
JUDIT NEDDERMANN – 20:00 h
BOMBINO – 21:30 h
CLUB DEL RÍO – 23:00 h
Divendres 9 novembre
NES
Presentació a València del nou cd “AHLAM”
Tres músics que uneixen els seus talents a la vora del Mediterrani, a València, Espanya: Nesrine Belmokh, cantant i violoncel·lista franc-algeriana (Opera de València, Circ del sol, Orquestra West Eastern Divan de Daniel Barenboim), Matthieu Saglio, violoncel·lista francés (‘el cello dels mil accents’, co-fundador de Jerez Texas) i David Gadea, percussionista valencià (col·laborador de Sole Gimenez, Josemi Carmona o Ximo Tébar).
El so NES sorgeix de l’exploració de les arrels i experiències creatives dels seus integrants. Les seues cançons en anglès, àrab i francès, plenes d’elegància i emoció, abasten des del jazz al clàssic, la música àrab o la cançó francesa.
El seu primer disc ‘Ahlam’ (‘somni’ en àrab), gravat i barrejat en La Buissonne (França), ix a l’abril 2018 amb el mític segell alemany ACT.
A Espanya, el trio NES ha sigut recomanat per la Xarxa Nacional de Teatres i Auditoris després de rebre els elogis del públic i la crítica en escenaris com el Círculo de Bellas Artes de Madrid, la Sala Jamboree de Barcelona, el Palau de la Música de València, el Festival de Verano de Cadis, el Festival Polisònic de Gandia o el Festival Folk Segòvia, entre uns altres.
En la seua projecció internacional, NES ha protagonitzat esdeveniments en el Festival des Suds en Arles i el Printemps des Suds en Vence, a França, la Usina del Arte a Buenos Aires i el festival Mittelfest a Itàlia. Al setembre del 2018, el grup estrenarà el seu disc en la Filharmònica de Berlín com a continuació de la seua gira europea que passarà també per Holanda, Romania, etc.
JAMES & black
Des de la primera nota ho pot notar, sentir, és alguna cosa que no pots ficar-te en mà, és real però no ho pots veure…algú ho criden “feeling”, altres “soul”…és alguna cosa tan pura i autentica que ho pots sentir escoltant tant els grans, Nina Simone, Marivin Gaye, Etta james, com a James & Black…
El grup realitza una combinació de Soul meridional i hip-hop clàssic barrejat amb aromes de Texas i Nova Orleans i dosis de Jay Dee/RZA/Tribe Called Quest. El resultat ha sigut definit com a “Guerrilla Soul“.
Bruce James és natural d’Houston, Texas i no hi ha dubte que és un soul man. En la seua música es troba el so del Sud, de l’església, de jukejoints i el de la ruta musical que va des de Memphis fins a Detroit. El soul està en la seua veu, en el seu inimitable toc en el teclat, en les seues composicions i els temes del repertori històric del R&B, jazz i pop que fa seus. Amb la seua anterior banda “Tunji & the Bruce James Soultet” va compartir escenari amb figures de la talla de Jimmy Smith, Bernie Worrell, Burning Spear, Black Eyed Peas, Dr. John, The Last Poets, Hugh Masakela, Soulive, Guru, Leon Russel, Clay Hammond, Fred Wesley?.
Bella Black és una cantant amb una poderosa i profunda veu de contra-alt i una eclèctica mescla d’estils incloent R&B, soul, jazz i rock. Black és nascuda i criada en la xicoteta comunitat de Indian Hill, Texas on va començar com a cantant en l’església baptista local. Però Bella Black és més una poeta que una cantant, que captiva a tots aquells que tenen la sort de veure-la en escena.
CLUB DEL RIO
Presenten el seu nou disc “Substancia”
Club del Rio són Esteban de Bergia, Álvaro Ayuso, Juan Serra, Juan Feo, Adriano Pezzi, Jacobo de la Viña i Álvaro Baños, set amics de la infància que comparteixen passió per la música i la vida manejant una bona varietat d’instruments i alçant una veu poderosa d’expressió incontrolable.
Van debutar amb Monzón (El Volcán Música, 2014), un treball produït per Juan de Dios Martín i on van comptar amb la col·laboració de Xoel López, El Canijo de Jerez o Soleá Morente. Amb Monzón van demostrar que en l’escena espanyola de tant en tant sorgeixen propostes veritablement diferents. I que a més es pot explicar d’igual manera amb l’aprovació de la crítica i el públic apostant, en el cas de Club del Rio, per un univers d’harmonies vocals, de guitarres acústiques i de ritmes on ressonen els ressons de la gran cançó llatinoamericana o del folk anglosaxó.
En Un sol dentro (El Volcán Música, 2016) van confirmar aquesta fórmula tan personal i original que els defineix com un grup singular en l’escena espanyola amb onze cançons de fraternitat, lluminositat i vitalisme fruit de la convivència de set amics en el seu particular Bauhaus madrilenya, la Casa-Club, una solució habitacional però també un experiment social i col·laboratiu que finalment va marcar la deriva del seu segon treball discogràfic. En aquesta ocasió, per a signar el seu segon atac massiu d’emoció i sentiment, van convidar a músics de la talla de Tomasito, Víctor Iniesta, Manuel Machado o Leo El Cigueño.
Un batut vitaminat amb sorpresa de músiques infinites, el resultat de múltiples influències que travessen el món, una mescla de guitarres, ritmes optimistes i vitalisme; «un mètode de defensa contra una societat agressiva fent bandera de la unió i l’amistat». Aqueixos són Club del Rio.
Dissabte 10 novembre
JUDIT NEDDERMANN
Judit Neddermann, cantant i autora de cançons, neix a Vilassar de Mar l’any 1991.
Va presentar el seu primer disc “Tot el que he vist” (Temps Record, 2014) a l’any 2014, amb el qual va estar guardonada amb el Premi Descobertes, organitzat conjuntament pel Festival Strenes i La Vanguardia. També va ser guanyadora del premi MIQUEL MARTÍ i POL del VII Certamen Terra i Cultura del Celler Vall Llach per la cançó “El Fugitiu” poema de Miquel Martí i Pol i finalista dels Premis ARC com a artista revelació i després de col·laborar amb nombrosos projectes i grups musicals, com són Els Amics de les Arts (veu femenina a “Bed & Breakfast”), Coetus, The Gramophone Allstars, Verd i Blau, Clara Peya i d’haver estrenat l’espectacle “Cançons de la veritat oculta”, ideat per Bankrobber, que és un concert-homenatge a Pere Calders, on la Judit Neddermann canta juntament amb altres músics com Joan Colomo, Mazoni, Maria Rodés, Guillamino o El Petit de Ca l’Eril entre d’altres.
El seu segon disc en solitari “Un Segon” (Satelite K, 2016) veu la llum al 2016, amb aquest disc la Judit ha sigut finalista dels premis ARC a millor gira de teatres i auditoris de Catalunya i va guanyar el Premi de la Revista Enderrock a la millor cançó d’autor per “Mireia”.
Ara ens presenta el que serà el seu tercer disc en solitari “Nua” (Satélite K, 2018), un disc cantat en català però on també ha hi trobem cançons en castellà i portugués.
Estem davant una Judit més madura, tot i la seva joventut, on novament s’obre a cantar i compartir les seves vivències, sinceres i sense reserves.
Nua (Satelite K, 2018)
“Nua” (Satélite K, 2018) és el tercer disc de Judit Neddermann, un disc on es despulla. Un disc que explora el pas a l’etapa adulta mirant i integrant la infància, no defugint-la. Cançons que celebren els cicles que ens proposa la vida, regits per les benvingudes i els comiats. És un disc que, a diferència dels anteriors, mira enfora, que ens porta des de l’emoció més íntima a la reflexió més ample del món on vivim, que condemna la impunitat policial, que es pregunta on són les víctimes sempre innocents, que canta al seu poble, que busca la llum.
Pop, folk i world music es fusionen sota la producció de Pau Figueres per servir onze cançons originals i dues versions, una tradicional ibèrica i una cançó de Fito Páez.
Un àlbum concebut per tal de mostrar-se nua, sincera i compromesa amb el moment que viu.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=o22MoHBjonU
http://www.juditneddermann.com/
BOMBINO
Presentació del nou àlbum “DERAN”
El guitarrista de Níger, és un dels grans representants de la música tuareg.
La llar. El lloc on romanen les nostres ànimes i cors. Per a Bombino i la majoria de Tuaregs, solament hi ha un lloc que reuneix aquestes característiques. En els últims anys, el món ha descartat en gran manera aquest càlid i salvatge espai. Però Bombino convida a reflexionar evocant els seus pensaments en la preciosa cançó “Tehigren” (“Trees”) del seu nou àlbum “Deran” (Partisan Records; divendres 18 de Maig 2018): “No oblides aquells arbres verds / en les nostres valls del Sahara / a l’ombra dels quals / descansen les belles xiques / sempre radiants i adorables.”.
Com celebrar aqueixa llar en el desert, com protegir-ho, desenvolupar-ho, unificar-ho, respectar-ho i, sobretot, mai oblidar-ho; aquesta és la temàtica principal dels textos de ‘Deran’. Vestit amb deu temes replets de maduresa i poder, que sense lloc a dubte marquen un punt d’inflexió en la carrera d’aquest excel·lent guitarrista i compositor que va nàixer a l’ombra d’una acàcia a uns vuitanta quilòmetres al nord-oest de l’antiga ciutat d’Agadez. Des dels seus primers passos, ha aconseguit elevat dins de la nova generació de guitarres Tuareg.
Dissabte 10 novembre, activitat infantil de 11:00 a 17:30
MOS TEATRE
Som la companyia MOS TEATRE formada per Majo Giménez i Javi Alfonso, que desde 2014 funciona i és concebuda per a la recerca teatral a través de tallers, cursos i representacions teatrals amb un punt de vista molt clar: el teatre és sempre un benefici per al desenvolupament personal i professional.
En Mos Teatre per a la recerca teatral ens centrem en cursos d’interpretació per a diferents nivells i especialitzacions. Actualment realitzem cursos regulars de TEATRE i interpretació per a cinema i TV, però també per a altres finalitats com el desenvolupament personal: Duem a terme un projecte d’Apoderament perquè les alumnes i alumnes utilitzen el teatre com a eina per al seu creixement personal (enfrontar-se a reptes, gestionar incomoditats, perdre la por a parlar en públic…).
També utilitzem la interpretació per a altres finalitats, com per exemple l’ANIMACIÓ. Mitjançant els nostres tallers de ANIMACTING, acting per a animadors, ajudem als animadors a tenir una formació actoral per a poder crear els seus propis personatges i després donar-los l’expressivitat que necessiten per als seus projectes.
Mos Teatre és una companyia de teatre que realitza espectacles i tallers per a xicotets i majors. Completem alguns dels nostres espectacles amb tallers per als més xicotets on els expliquem com manipular i crear una marioneta. I amb els pintacares ho passen molt bé!
Realitzem TALLERS amb tot tipus d’activitats perquè els més xicotets ho passen pipa; pintacaras, jocs divertits, cuentacuentos, manualitats i fins a espectacles nadalencs i obres de teatre d’allò més terrorífiques per a Halloween.
https://mosteatre.wordpress.com/
Eva Armisén & Marc Parrot – Tinc un paper
Projecte per a un llibre-disc de Marc Parrot i Eva Armisén
El Marc Parrot i l’Eva Armisén preparen un nou llibre disc il.lustrat en la línia dels dos anteriors publicats per l’Editorial Lumen: Què m’està passant? i Tots a Taula!
Es tracta de sis cançons composades i interpretades per Marc Parrot, les lletres de les quals constitueixen el text del llibre. Les il.lustracions són a càrrec de la pintora Eva Armisén.
Si en les anteriors entregues van tractar temes com les emocions o la relació que tenim amb el menjar, TINC UN PAPER ens acosta al treball en equip. Sobre tot aquelles feines que no es veuen, que no són òbvies però què són vitals perquè alguna cosa funcioni. Per concretar-ho agafen com a punt de partida la producció d’una obra de teatre. Encara per acabar de definir, les cançons parlen de la figura del director, de l’actor, de l’escenògraf, d’un tècnic de llums i so, també del paper que juga el propi espectador o qui és l’empresari o el productor, sense oblidar és clar, l’autor de l’obra.
Música
Sala/Pati
9-10 de Novembre
Divendres 18:30h
Dissabte 11:00h
400-500 persones
1 dia 8€/ ABONO 2 dies 15€/ a partir de 9 anys 3€
Tots els públics
La Mutant pretén operar com un espai de reflexió, experimentació, diàleg i estímul per a una ciutadania creativa.
Carrer de Joan Verdeguer, 22-24
46024 Valencia
Tels. 963 01 34 01
taquilla@lamutant.com