ELS NOSTRES ESPAIS – PRIMER PIS

L’accés al primer pis es fa mitjançat les escales o bé per l’ascensor des del vestíbul. En el primer pis es troben lavabos i els accessos als passadissos del primer pis. En estos passadissos laterals es poden situar persones de mobilitat reduïda (com per exemple persones amb cadira de rodes) que no puguen o vulguen abaixar les escales. Se’ls situarà en ells convenientment asseguts i amb una persona de companyia. 

Quan les graderies estiguen desplegades, pel primer pis es pot accedir a les butaques de les darreres fileres, solament abaixant tres escalons. Per eixe moriu, les localitats recomanades per a persones de mobilitat reduïda són la filera 11 (butaques 2 i 4, 1 i 3), i la filera 10 (butaques 2 i 4, 1 i 3).

Si les graderies estan plegades, aquesta via d’accés es converteix en un passadís apte per a la ubicació de persones amb mobilitat reduïda (com per exemple persones amb cadira de rodes) i un acompanyant.

Et recomanem que et poses en contacte amb nosaltres per si necessites qualsevol ajuda: taquilla@lamutant.com o 963 01 34 01.